R & B Massage

Avsluta träningen med hjälp för cirkulation & hudVid regelbunden användning av roller- och band massage, 30 minuter 2-3 ggr per vecka efter ditt tränings-pass, når du synliga och mätbara framgånga. Huden blir smidig och slät, fettdepåer (celluliter) krymper.


Massagen är perfekt för behandling av kvinnliga typiska problemområden som lår, midja, mage, stuss,                       överarmar och höfter. Ett tips är att du efter graviditet  snabbare kan återfå din figur med hjälp av roller- och bandmassage.


Genom ett väl genomfört massageprogram som startar med fotsulorna och går uppåt mot hjärtat främjas cirkulationen. Mer syre förs till cellerna och ämnesomsättningen ökar. Därmed förbränns fett.


Samtidigt bildas kollagen i bindväven, som stramas upp och gör huden slätare (även efter  graviditet eller viktminskning). Rollermassagen är också spänningslösande och förebygger åderbråck och kramp.


Slaggprodukter i fettvävnaden fördelas av massagen och transporteras ut ur kroppen via lymfbanor och njurarna. Bandmassage är väsentligt för att hjälpa lymfsystemet att göra av med slaggprodukterna. Att dricka ordentligt i samband med planerad massage är viktigt. Cirka 2,5 liter vätska per dag krävs för ett lyckat behandlingsresultat.


Om du spontant bestämmer dig för att du vill göra dessa två massagetekniker efter ditt träningspass så ring mig och boka in tiden, t.f.n.. 073 779 00 08. Naturligtvis kan du använda maskinerna om de är lediga, trots att du inte bokat något i förväg. Antingen betalar man per tillfälle eller så kan man köpa till detta på halv eller helårsbasis.

 

ROLLER- & BANDMASSAGE